Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморийският градоначалник с награда от конкурса "Кмет на годината 2016"

Поморийският градоначалник с награда от конкурса "Кмет на годината 2016"

Победителите в конкурса „Кмет на годината 2016“ станаха ясни на официална церемония в столицата снощи. Сред имената на големите призьори бе и това на кмета на община Поморие Иван Алексиев.

Победителите вконкурса „Кмет на годината 2016“ станаха ясни на официална церемония встолицата снощи. Сред имената на големите призьори бе и това на кметана община Поморие Иван Алексиев.

Близо месец гражданитеимаха възможност да  подкрепят своите фаворити в отделнитекатегории, като се включат в допитването на онлайн платформатаkmetnagodinata.bg. Значителна част от вота навсички 623 278 гласували отреди на кмета Иван Алексиев приз вкатегорията „Градска инфраструктура“. Наградата му бе връчена отПредседателя на централния съюз на общините в Гърция Йоргос Патулис.

"За мен е огромна честда получа тази награда, награда за Поморие.  През последната година ниенаправихме много за града си и възстановихме редица емблематични места.Реконструирахме стария кей, възстановихме крайбрежния булевард и уникалнотолятно кино, кацнало на морския бряг, изградихме модерно рибарскопристанище, а отскоро имаме и модерна градска художествена галерия", казакметът Алексиев.

"Затози приз преди всичко благодаря на хората, които гласуваха за Поморие, защотоние сме избрани да работим за тях и тяхното благоденствие и това е нашатанай-голяма награда. Благодаря на правителството и на нашия премиер БойкоБорисов, за всичко което направиха за развитие на регионите в България и вчастност на Поморие", добавиоще той.

Сред гостите нацеремонията бяха представители на Европейската комисия, Европейския парламент,министри, бизнесмени и хора от неправителствения сектор. В това четвъртоиздание на конкурса, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg,награди бяха връчени и в още няколко категории: „Инвестиции в здраве“,„Паркове и градска среда“, „Туризъм, култура, фестивали и традиции“, „Ефективноуправление на проекти“, „Спорт и младежки политики“, „Иновации, наука иобразование“ и „Природа за бъдещите поколения“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега