Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поредна акция на Христо Иванов в парк „Росенец“

Поредна акция на Христо Иванов в парк „Росенец“

Точно преди един месец се състоя масово протестно ходене на плаж в парк „Росенец“. Според Иванов държавата трябва да се намеси и да издаде акт за държавна собственост, както и Министерството на туризма да актува плажа като такъв.

Лидерът на „Да, България!“ Христо Иванов спретна нова акция в парк "Росенец". Той и симпатизанти на партията отново отидоха до имота, свързван с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, за да проверят има ли достъп до плажа, който бе ограничен заради ограда. 

Точно преди един месец се състоя масово протестно ходене на плаж в парк „Росенец“. Според Иванов държавата трябва да се намеси и да издаде акт за държавна собственост, както и Министерството на туризма да актува плажа като такъв, предава Нова телевизия.

Проверката му установи безпрепятствен достъп до плажа и частично махната ограда. Оградите с надпис „строителен обект“ са преместени, така че да има достъп до продължаващата част от общинския път след това през държавен имот и до плажа се стига безпрепятствено. Там имаше няколко плажуващи, които заявиха, че се възползвали от възможността. Иванов обаче смята, че хората там са получили информация за подготвяната от него акция и заради това са преместили оградите.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега