Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Пощенска кутия за приказки" гостува в Бургас тази седмица

"Пощенска кутия за приказки" гостува в Бургас тази седмица

За културното събитие в града ни пристигат Димитър Калбуров, Камен Алипиев – Кедъра, Ваня Щерева, Мая Бежанска, Пламен Манасиев, Георги Блажев, Стефан А. Щерев, Цветелина Цекова, Тони Минасян, Любен Дилов и Васил Русев – Чайката.

Литературният проект "Пощенска кутия за приказки" гостува в Бургас този медец. Чудесни истории, разказани по интересен начин от интересни хора, ще чуем на 26 август  в Летния театър. Събитието е с начален час 20:00.

“12 години Пощенска кутия за приказки”, както е озаглавено събитието, ще предложи два часа смях с любимите лица от четенията през годините. Зрителите ще се насладят на най-доброто от проекта още от самото му начало през 2010 г., до настоящия момент, за да бъде проследен целият невероятен път, който Кутията изминава.

За културното събитие в града ни пристигат Димитър Калбуров, Камен Алипиев – Кедъра, Ваня Щерева, Мая Бежанска, Пламен Манасиев, Георги Блажев, Стефан А. Щерев, Цветелина Цекова, Тони Минасян, Любен Дилов и Васил Русев – Чайката.

Литературният проект "Пощенска кутия за приказки" стартира през 2010 г. Всеки месец любители на късия разказ изпращат писма по зададена тема. Десет от историите се селектират и прочитат на живо.С текст може да участва всеки, като единственото изискване към авторите е да се вместят в три страници. Избраните произведения се прочитат от популярни личности - журналисти, писатели, музиканти, артисти и др. 

За всичките 12 години съществуване, изпратените разкази са над 10 000, а прочетените – повече от 1 500. Някои от авторите на историите са вече популярни личности с огромна база от последователи.   

Билети можете да си закупите и от касата на “Часовника”.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега