Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посланикът на Полша пожела по-тясно културно сътрудничество с Бургас

Посланикът на Полша пожела по-тясно културно сътрудничество с Бургас

Повод за визитата на първия дипломат на Полша в Бургас е откриването от 18.00 часа на авторската изложба „Птиците в България през очите на един поляк“ в Центъра за съвременно изкуство и библиотека.

Посланикът на Република Полша Н. Пр. д-р Мачей Шимански обсъди възможностите и областите за по-тясно културно сътрудничество с кмета на Бургас Димитър Николов. Повод за визитата на първия дипломат на Полша в Бургас е откриването от 18.00 часа на авторската изложба „Птиците в България през очите на един поляк“ в Центъра за съвременно изкуство и библиотека. Първият дипломат на Полша сподели че това е първата му официална визита в Бургас, но е посещавал вече защитена местност Пода, за да снима птиците там.

Кметът Николов сподели пред своя гост желанието на Бургас да почерпи от опита на Полша в областта на телемедицината с цел разширяване и надграждане на системата, която стартира скоро в морския град.

Негово Превъзходителство д-р Шимански заяви, че се очаква скоро в София да се проведе конференция, посветена на телемедицината, с участието на полски фирми.

По време на срещата бяха обсъдени още възможностите за провеждане през лятото на различни културни събития, свързани с представяне на традиционни полски кулинарни ястия, изложби и концерти, тъй като по това време Бургас е посещаван от много полски и чуждестранни туристи.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега