Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посрещаме 2012-a!

Посрещаме 2012-a!

С музика, вино и илюминации на открито ще посрещнат новата 2012 година в повечето градове на страната. Водещи български поп и рок музиканти ще поздравят жителите на градовете, а първите минути от Новата година ще бъдат посрещнати с дълги хора.

С музика, вино и илюминации на открито ще посрещнат новата 2012 година в повечето градове на страната. Водещи български поп и рок музиканти ще поздравят жителите на градовете, а първите минути от Новата година ще бъдат посрещнати с дълги хора.

Жителите и гостите на столицата ще празнуват в центъра с новогодишния концерт "Сцена под звездите”. Шоуто ще започне в 22:30 ч. на площад "Княз Александър І” и ще продължи до 1:20 ч. на 1 януари. За реда по време на празника в столицата ще се грижат над 140 полицаи. Празнуващите ще бъдат допускани на площада след щателни проверки на предварително изградените десет контролно-пропускателни пункта.

 И тази година важи забраната за внасяне на пиротехнически изделия и напитки в стъклени бутилки. Служителите на реда ще следят за недопускане на граждани в нетрезво състояние, психично болни и със съмнително поведение.

В Бургас новогодишната забава започва в 22 часа. На площад "Тройката" ще започне концерт с участието на Рафи и група FOUR, Ъпсурт, Иво Папазов - Ибряма и оркестър “Тракия”. Водещ ще е Део.

Милиарди хора по света се готвят да посрещнат новата 2011 г. с бляскави фойерверки и партита. В Европа хиляди хора се очаква да се съберат край Биг Бен в Лондон и Айфеловата кула в Париж. Милиони  ще се съберат край Колизеума в Рим, Бранденбургската врата в Берлин и Пуерта дел Сол в Мадрид. Близо 1,5 милиона души ще се съберат на плажа в Сидни за традиционната новогодишна заря на Харбър Бридж.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега