Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Потрошиха 60 автомобила в "Меден рудник"

Щетите - нарязани гуми и изпочупени стъкла
Потрошиха 60 автомобила в "Меден рудник"

Тази сутрин, около 06.00 часа, в Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас са получени множество сигнали от граждани, живеещи в района на магазин „Била” в к-с „Меден рудник” / бл. 35, 36 и 33/ и района на бл. 403 и 404 от същия комплекс, за това че на леките им автомобили, паркирани край блоковете са нанесени материални щети.

Тази сутрин, около 06.00 часа, в Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас саполучени множество сигнали от граждани, живеещи в района на магазин „Била” в к-с „Меден рудник” / бл. 35, 36 и 33/ и района на бл. 403 и404 от същия комплекс, за това че на леките им автомобили, паркирани крайблоковете са нанесени материални щети.

Установено е, че на част от автомобилитес остър предмет са срязани гумите, а на други са счупени страничните ипанорамни стъкла или огледала.Попървоначални данни е констатирано, че щетите са нанесени от двама мъже /вероятно в нетрезво състояние/, които са намушквали или срязвали гумите илитрошили стъклата на паркираните по пътя им леки автомобили. До момента отизвършените огледи и получени заявления от гражданите са констатирани общо 60 повреденилеки автомобила, уточняват от полицията.

Задържане един от вероятните извършители на деянието – това е: 27-годишен  бургазлия, живеещ в к-с „Меден рудник”.Извършени са множество процесуално-следствени действия, сред които иизземване на записи от видеокамери, разположени в районите на инцидентите. Работатапо случая продължава от служители на Четвърто Районно управление „Полиция” –Бургас. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега