Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Потрошиха прозореца на бургаски фоторепортер с камък

Потрошиха прозореца на бургаски фоторепортер с камък

Трети случай на агресия срещу фотографа.

Потрошиха прозореца на фоторепортера на в-к “Черноморски фар” Борислав Пенков с камък. Грозната сцена се разиграла късно снощи. Днес фотографът даде показания пред служители на V РПУ.

Припомняме Ви, че в момента тече дело за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди на Пенков срещу 36-годишен бургазлия. Според материалите по случая, агресивният мъж е нанесъл два последователни удара с коляно в областта на слабините на фоторепортера. В резултат същият получил масивен отток и кръвонасядане.

Сцената се разиграла в района на бившия ресторант “Бургаски вечери” в Морската градина. Фотографът бил там, за да заснеме резултатите от пожар, възникнал часове по-рано. Според разказа на потърпевшия, докато снимал материалните щети, към него се приближили няколко мъже. Поискали да престане да снима, след което единият от тях го нападнал.

Неотдавна пък друг стар познайник на полицията, известен с прякора Малката Рижа, получи 14 месеца затвор заради нападение отново над Пенков. Случаят е от ноември 2015-а година, когато на влизане в Съдебната палата бургазлията показа средни пръсти с двете ръце и започна да нарича журналисти “шибаняри” и “паляри”.

Кулминацията на изпълненията била ритник по обектива на фотоапарата на Пенков. Освен щети за над 250 лева по устройството, нападателят успял да нанесе и лека телесна повреда на фоторепортера.

След инцидента Пенков бе с контузна рана на челото и кръвонасядания в левия горен ъгъл на лицето.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега