Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пожар пламна в ресторант в Слънчев бряг /Обновена/

Пожар пламна в ресторант в Слънчев бряг /Обновена/

Огънят пламнал в същия ресторант, където в началото на месец юни миналата година имаше престрелка, довела до тежките травми на Димитър Желязков - Очите.

Пожар пламна в ресторант в Слънчев бряг късно снощи, съобщават от ОДМВР - Бургас. Данни за пострадали при инцидента няма, заведението все още не е отворено. Първоначално не бяха открити доказателства за умишлен палеж, но в последствие властите започнаха да разглеждат случая като криминално деяние. Заподозрени на този етап няма.

Сигналът за пожара постъпил в РУ Несебър малко преди 23 часа снощи. По данни на властите, огънят пламнал в същия ресторант, където в началото на месец юни миналата година имаше престрелка, довела до тежките травми на Димитър Желязков - Очите.

Пожарът е потушен от два противопожарни автомобила ичетирима огнеборци. Установено е, че обгоряла дървената конструкция /тип „параван”/,с която е защитено неработещото през зимните месеци заведение. При извършенияпървоначален оглед не са намерени следи от запалителен продукт.

Днес, в светлата част на денонощието бе извършен нов оглед на местопрестъплението, предават от пресцентъра на районната прокуратура в Несебър. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Осъществени са разпити на свидетели, преценява се и дали инцидентът е поставил в риск живота на хора.

Ще бъде назначена  и  пожаро-техническа експертиза, която да установи причините за възникването на пожара и размера на причинените  щети.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега