Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПП-ДБ - Бургас: Ще направим такова мнозинство, че промяната за България да бъде необратима /Видео/

ПП-ДБ - Бургас: Ще направим такова мнозинство, че промяната за България да бъде необратима /Видео/

За изненада на по-голяма част от избирателите, Димитър Найденов от Демократична България е шести в листата на новото обединение. След водача в листата се нареждат Даниела Божинова, Богомил Петков, Христо Симеонов и Константин Иванов.

Коалиция „Продължаваме Промяната“ – „Демократична България“ регистрира листата си със своите кандидат-депутати за 49-тото Народно събрание. Както се знаеше, водач на тези избори за 2 МИР Бургас ще бъде Константин Бачийски. За изненада на по-голяма част от избирателите, Димитър Найденов от Демократична България е шести в листата на новото обединение. След водача в листата се нареждат Даниела Божинова, Богомил Петков, Христо Симеонов и Константин Иванов. 


"С колегите (бел. ред. от ДБ) сме си партнирали много. Надявам се в бъдещия парламент това наше сътрудничество да бъде още по-крепко, ползотворно и в интерес на българските граждани. Хората, които са в листата са хора, които се борят за каузата. В България има толкова много неща, които трябва да се нормализират. И понеже това не се случи толкова много години, сега е моментът да го направим на национално ниво. За да има промени, трябва да има необходимото парламентарно мнозинство. Затова нашата цел е да направим такова мнозинство, че промяната за България в положителна посока да бъде необратима. Очакваме по-добър резултат, очакваме да сме първи", коментира Бачийски. Попитан кой е отредил 6-то място на коалиционния партньор в лицето на Димитър Найденов, Бачийски заяви че, е решено със съвместни разговори. "Никой не решава еднолично. Събират се всичките формации и вземат решение", коментира водачът на листата.


От своя страна Найденов посочи, че това е шанс за гражданите на Област Бургас да оценят кандидатите за депутати по тяхната работа. "Надявам се на подкрепа от гражданите и не мисля, че има лошо място в листата. Когато много достойни хора се състезават в надпревара за доверието на гражданите, челото на избирателната листа е прекалено тясно да побере всички достойни кандидати. Считам че политическата зрялост се изразява в способността да се правят компромиси. В моята партия беше уважено решението ми да приема 6-тата позиция в знак на компромис в името на обединението за по-голямо добро", заяви Димитър Найденов.

 
По повод днешния сигнал на ексдепутата от „Продължаваме промяната“ (ПП) Димитър Ташев в ЦИК срещу партия „Средна европейска класа“ (СЕК), Бачийски коментира, че има произнесено съдебно решение, на последна инстанция, което казва, че промените могат да станат единствено по  законовия ред. "Това не ми е личната фирма, аз да назначавам и да махам хора,  това е обществена организация, партия, където има много хора и вземането на решения става с гласуване", допълни водачът на бургаската листа. 

Ето пълния списък с имената на кандидатите за народни представители от листата на коалицията:

1. Константин Бачийски
2. Даниела Божинова
3. Богомил Петков
4. Христо Симеонов
5. Константин Иванов
6. Димитър Найденов
7. Милко Пенев
8. Емил Соколов
9. Милен Манолов
10. Мария Петкова
11. Марин Георгиев
12. Ангел Симеонов
13. Искра Ангелова
14. Мирослав Йорданов
15. Деян Денев
16. Николай Богов
17. Росен Топкаров
18. Николай Николов
19. Добромир Гюлев
20. Венцеслав Стефанов
21. Станислав Станев
22. Гроздан Тодоров
23. Снежана Апостолова
24. Йордан Терзиев
25. Петър Стоев
26. Зарица Динкова
27. Константин Костадинов
28. Митко Иванов

Публикувахте от PoligrafF.net в Вторник, 28 февруари 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • NNN
    01 мар 2023 15:48

    Я, двама бивши от ИТН се събрали отново, но в нова коалиция :)

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега