Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПП „Зелено Движение“ регистрира в Бургас листа с 12 кандидати за Парламента

ПП „Зелено Движение“ регистрира в Бургас листа с 12 кандидати за Парламента

Листата се води от д-р Даниела Божинова, настоящ депутат от МИР Бургас и съпредседател на партията.

От ПП „Зелено Движение“ регистрираха листата си с 12 кандидати за народни представители от Бургас на предстоящите другия месец предсрочни парламентарни избори. Листата се води от д-р Даниела Божинова, настоящ депутат от МИР Бургас и съпредседател на партията. ПП „Зелено Движение“ се явява самостоятелно на изборите за национален и европейски парламент, след като напусна коалиционния формат ПП-ДБ през месец април.

DSCF7010-Large

„Ще се явим на предстоящите избори самостоятелно. Една от причините са Европейските избори, на които искахме да се явим самостоятелно. Ние сме членове на Европейската Зелена партия и не ни се искаше да даваме „зелени“ гласове за Европейската народна партия“, сподели пред репортери д-р Даниела Божинова. „В Бургас подадохме листа с 12 кандидата, повечето от които са местни. Имаме и представител на община Средец. Главно това са хора, които са доказани в професиите си, а освен това са и природолюбители. Постарахме се да изберем нормални хора, които освен професионалисти са честни и почтени. При нас преобладава гражданската квота, по-малко са членовете на „Зелено движение““, добави Божинова. 

DSCF7079-Large

Тя сподели, че водач в Европейската листа е Борислав Сандов, бивш вицепремиер и Министър на околната среда и водите. Не скри и амбиции „някой ден“ партията да влезе в Парламента. 

„Целта на всяка политическа партия е да бъде във властта и да реализира идеите, които има. Надявам се някой ден да преминем бариерата от 4%. Може да изглежда, че сме направили крачка назад, но то е само за да се засилим. Смятаме, че по този начин възстановяваме нашата идентичност, която беше започнала да се разтопява в голямата коалиция“.

Втори в листата е Владимир Димитров, познат в Бургас като лице на организацията „Зелена Странджа“. „Много съм доволна, че той (Владимир Димитров) прие да се кандидатира. За местни избори също сме направили предложение към него“, добави Божинова. 

DSCF7051-Large

„Този път не успях да откажа“, каза от своя страна Владимир Димитров. „Моите виждания и принципи най-много се доближават до тези на „Зелено движение“. Силно се надявам чрез тази платформа повече хора да чуят за Странджа и някои от проблемите, които са наболели, да бъдат решени“, добави той. 

DSCF7045-Large
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега