Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прандели: Балотели трябва да се научи да понася критики

Прандели: Балотели трябва да се научи да понася критики

Националният селекционер на Италия Чезаре Прандели заяви, че нападателят на отбора Марио Балотели трябва да се научи да сдържа гнева си, след като бе оставен на скамейката в мача срещу Ирландия.

Националният селекционер на Италия Чезаре Прандели заяви, че нападателят на отбора Марио Балотели трябва да се научи да сдържа гнева си, след като бе оставен на скамейката в мача срещу Ирландия. Звездният нападател на английския шампион Манчестър Сити бе оставен на скамейката, след две незапомнящи се участия в мачовете срещу Испания и Хърватска, в които Прандели заложи на голмайстора на „гражданите” в атака.

След като влезе като резерва и отбеляза красив гол, той бе забелязан да крещи в посока на треньорския щаб на Италия, като се наложи на неговият съотборник Леонардо Бонучи да му запуши устата. По-повод на тази ситуация италианският стратег Прандели призова 21-годишният нападател да сдържа емоциите си повече и да търпи критики от страна на ръководтсвото.

„Той трябва да приеме критиките към него, както и това че е бил оставен на скамейката, и по-големите очаквания към него от отбора. В денят, в който той разбере, че никой не иска да му стори зло и всички искат да му помогнат, тогава в Италия ще имаме шампион”.

„Защо той не се зарадва на гола? Това трябва да бъде нещо спонтанно. Вероятно не е бил способен да изрази радостта, която е почувствал отвътре. Той просто е такъв и винаги е бил, но това не означава, че се е отделил от другите в групата”.

„Не знам дали Балотели ми е бил сърдит, ще го попитам, но от жеста на Бонучи може да видите какво е отборния дух.” В четвъртфиналната фаза на турнира италианците ще премерят сили с Англия, като се очаква двата отбора отново да предложат зрелищен футбол на живо от Евро 2012 в Полша и Украйна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега