Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Правят нов паркинг в "Славейков" до зала "Младост"

Правят нов паркинг в "Славейков" до зала "Младост"

Община Бургас започна облагородяване на района около спортна зала „Младост“ в жилищен комплекс „Славейков“.

Община Бургас започна облагородяване на района около спортна зала „Младост“ в жилищен комплекс „Славейков“. Идеята е на мястото на съществуващите от години стари и неугледни будки и павилиони да бъде изграден нов паркинг, нови тротоари за пешеходци и зелени площи.

Те ще облекчат значително условията за паркиране в района покрай ул. „Георги Минков“ и съществуващите наблизо спортна зала, търговска и жилищна зона. Паркингът ще бъде с 40 броя паркоместа за перпендикулярно паркиране на автомобили, 3 от които ще бъдат обособени за хора в неравностойно положение.

Осветителните стълбове в обновената обществена зона също ще бъдат подновени. Новият паркинг е трети за жителите на к-с „Славейков“, след като миналия месец Общината направи два нови – до СОУ „Константин Преславски“ и до СОУ „Димчо Дебелянов“. С това местната администрация продължава дейностите по реконструкция и цялостно благоустрояване на вътрешнокварталните улици и междублокови пространства.

В момента територията се разчиства от временните и преместваеми обекти, като са премахнати доброволно 32 от общо 37 павилиона. Благоустрояването на тази обществена зона ще улесни значително натоварения трафик покрай ул. „Георги Минков“ и ще помогне за подобряване на видимостта и безопасността в района.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега