Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Празничен уикенд предстои в Созопол

Празничен уикенд предстои в Созопол

След обратно броене ще бъдат запалени коледните светлини, ще блесне коледната елха и ще може да се насладите на приказна заря.

Съботният ден в Созопол ще бъде посветен на най-вкусния Празник на о-солената риба. Той се провежда за трета поредна година в навечерието на Никулден и предоставя ведро настроение, забавления и кулинарни вкусотии на своите почитатели.

От 11:00 ч. на площад "Кулата" (Коледния базар) отново по забавен и разтоварващ начин ще бъде показана традиционната созополска кухня, като акцентът, разбира се, ще бъде поставен върху рибните деликатеси, приготвени от местни рибари. Майсторлъкът и кулинарните умения на рибарите и познавачи на тънкостите при приготвяне на осолена риба ще бъдат оценявани от компетентно тричленно жури – шеф Таньо Шишков, участника в Мастършеф 2023 Евтим Стоянов и созополския ресторантьор Милен Петров.

Всичко ще се случва пред очите на публиката, а победителите в трите категории ще получат и парични награди.

На 3 декември, неделя, от 11:00 до 14:00 ч. отново на Коледния базар, ще се проведе изложба-базар „Мое, любимо море!“, на която местни художници ще представят своите творби, а всеки любител на изкуството ще има възможност да закупи картина.

В 16:00 часа културната програма в морския град продължава с изява на децата от ДГ „Здравец“ с ръководители Мария Шурелова, Калина Иванова, Олимпия Георгиева и Ваня Трендафилова. Своя талант ще демонстрират и учениците от Детска вокална група „Созополски гласчета“ с ръководител Бояна Кръстева.

След обратно броене ще бъдат запалени коледните светлини, ще блесне коледната елха и ще може да се насладите на приказна заря.





ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега