Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пребиха мъж посред бял ден пред очите на детето му

Пребиха мъж посред бял ден пред очите на детето му

Очевидци подават сигнал на телефон 112, като реакцията им сплашва нападателите. По случая се води досъдебно производство. Задържани са двама души - на 18 и 24 години. Повдигнати са им две обвинения - за хулиганство, извършено с особена дързост, и за закана за убийство.

Сигнал за жесток побой на мъж пред детето му в Ботевград. На 14 август, около 17 часа, потърпевшият е бил нападнат в парка от двама мъже, които нанесли множество удари по лицето и тялото му. На място дошла и полиция. „Паднах на земята, ритаха ме, изпаднах в безсъзнание, имаше заплахи, че ще бъда убит. Това се случва пред смаяния поглед на 15 деца, включително моето. То е в страшен шок, психолози работят с него”, разказва потърпевшият, цитиран от NOVA.  

Очевидци подават сигнал на телефон 112, като реакцията им сплашва нападателите. По случая се води досъдебно производство. Задържани са двама души - на 18 и 24 години. Повдигнати са им две обвинения - за хулиганство, извършено с особена дързост, и за закана за убийство. 

Оказва се, че това не е началото на историята. Всичко започва предишния ден, когато синът на потърпевшия е нападнат в същия парк. 

„На 13 август вечерта бяхме в парка със семейството. Детето отиде да кара тротинетка, а аз се разходих. Минавайки покрай рампите, където той караше тротинетка, виждам как друго дете – на видима възраст около 8-10 години, бие с юмруци моя син“, разказа съпругата на пострадалия мъж.Тя се развикала. Съпругът ѝ също дошъл и разтървал децата. Побойникът бил в парка с две жени и един мъж. След кратка разправия всички се разотишли, но сега семейството смята, че това е станало причина за неоправданата и изненадваща агресия ден по-късно.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега