Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предадоха на съд 43-годишен мъж, блудствал със 7-годишната си племенница

Предадоха на съд 43-годишен мъж, блудствал със 7-годишната си племенница

Случаят е от септември миналата година.

Районна прокуратура в Сандански предаде на съд 43-годишен мъж, блудствал със 7-годишната си племенница. Случаят е от септември миналата година.

Обвиняемият е многократно осъждан, посочват от Държавното обвинение. Към 28-и септември 2019 г., когато било извършено престъплението, той живеел под наем в село в област Благоевград. В онзи ден обвиняемият се срещнал със сестра си и седемгодишната си племенница в кафене. Обикновено той купувал на детето различни лакомства, на които то се радвало. На тръгване мъжът попитал майката на момичето дали дъщеря й може да дойде да спи при него, на което жената отговорила утвърдително.

По-късно, след като стигнали обитавания от него имот и влезли в стаята, мъжът включил телевизора и избрал канал с музика. Нахранил се сам, като не обърнал внимание на племенницата си, която му споделила, че е гладна. Поискал от момичето да му играе кючек, но то отказало.

Обвиняемият се приготвил да ляга и казал на детето да се съблече. След като то не му се подчинило, успял да го направи чрез сломяване на съпротивата му. Мъжът извършил със седемгодишното момиче блудствени действия без съвкупление. На сутринта предупредил племенницата си да не казва на никого за случилото се, иначе „ще я бие и ще й се скара“.

Същият ден пострадалото дете разказало на майка си за действията на вуйчо си. Бил подаден сигнал до полицейските органи, което довело до задържането на мъжа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега