Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предимствата на билковите продукти за здравето и благосъстоянието

Предимствата на билковите продукти за здравето и благосъстоянието

В днешно време все повече хора се стремят към здравословен начин на живот и търсят алтернативни решения за подобряване на своето благосъстояние.

Основните начини за поддържане на здравето и благоденствието, е чрез консумация на повече полезни нутриенти посредством храната, ежедневна физическа активност и пълноценен сън. Има една опция, която е сред най-популярните и ефикасните към момента – прием на билкови продукти. 

От онлайн магазин Revita.bg споделят за начините, по които може да приемате тези дарове на природата, полезни за здравето, и защо тези лечебни средства трябва да присъстват в ежедневното ви меню.
Revita.bg

Какви са предимствата от употребата на билкови продукти за здравето и благосъстоянието?

Това са натурални средства за подпомагане и укрепване както на физическото, така и на психическото здраве, които в повечето случаи имат широкоспектърно действие и разполагат с редица положителни свойства. Предимствата от употребата им са следните:

  • природни източници на енергия – имат органичен произход, защото са природни средства и се произвеждат от растения, които се отглеждат без употреба на пестициди или химикали като добавки;

  • имат редица ползи за организма – в общия случай, повечето билкови продукти имат широк спектър на приложение, защото оказват антиоксидантна, противовъзпалителна, имуностимулираща и антибактериална грижа за организма;

  • натурални имуностимулатори – могат да подпомогнат здравословната функция на имунната система. Някои билки, като ехинацея и алое вера, се смятат за мощни и ефикасни средства за укрепване на имунитета. Те помагат на организма да се справи по-ефективно с инфекции и болести, като същевременно намаляват риска от развитие на хронични заболявания;

  • щадящи са – много рядко водят до проява на странични и нежелани ефекти. Въпреки това, преди прием на билкови продукти, под формата на хранителни добавки или други, е препоръчително да извършите консултация с вашия лекуващ лекар, напомнят от Revita.bg.В съдържанието си включват жизненоважни съставки за организма – микро и макроелементи, които имат роля в производството на енергия, пречистване на тялото от токсини и осъществяване на редица процеси.

Какво трябва да знаете за билковите продукти?

Те имат изчистен състав и се извличат като екстракт от корените, листата и цветовете на ценни растения. Те са с богато съдържание на биоактивни вещества и съединения, като етерични масла, флаваноиди, танини и други. Богати на различни групи витамини и минерали, те подхранват тялото ви и в общия случай му помагат да се справи с различни заболявания и съпътстващи симптоми.

Билковите продукти се предлагат под формата на хранителни добавки, като капсули, таблетки, сиропи. Могат да се срещнат още като тинктури на алкохолна или водна основа, както и в изсушен вариант, подходящи за направа на чай и отвари.

*Платена публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега