Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предприемачи ГЕРБ проведоха областно отчетно-изборно събрание

Предприемачи ГЕРБ проведоха областно отчетно-изборно събрание

Областната структура на Предприемачи ГЕРБ-Бургас проведе отчетно-изборно събрание в морския град. В конферентната зала на хотел „Бургас” се събраха близо 50 членове на организацията, която развива през годините инициативи и политики в сферата на бизнеса и предприемачеството.

Областнатаструктура на Предприемачи ГЕРБ-Бургас проведе отчетно-изборно събрание вморския град. В конферентната зала на хотел „Бургас” се събраха близо 50членове на организацията, която развива през годините инициативи и политики всферата на бизнеса и предприемачеството.

На форума присъстваха зам.-министърътна енергетиката Жечо Станков, областният лидер и народен представител ДимитърБойчев, Валя Чилова, председател на националната структура на ПредприемачиГЕРБ, секретарят на организацията Зафир Зарков, както и Николай Минков,председател на областната структура на Предприемачи ГЕРБ-Бургас. Събитиетоуважи и Николай Янев, който бе избран за член на НИС на организацията по времена националната конференция през месец март. Той бе и модератор на събранието.

„Провеждаме такивасъбрания във всеки град. Структурата на Предприемачи в област Бургас е развитаи се надяваме да виждаме по останалите населени места подобна активност.Очакваме много конкретни предложения, включително и за законодателни промени.Един от фокусите ни на внимание е малкият и среден бизнес. Целта ни е даосъществяване тесен контакт с различни министерства, да синтезираме ипредоставяме  информация за  европейски фондове и програми. Активноработим и чрез социалните мрежи, а към момента голямо внимание отделяме нанасоки поОП „Конкурентоспособност“, коментира пред присъстващитеВаля Чилова.

По време на срещатаНиколай Минков представи отчет наработата на настоящото ръководство и сподели информация за осъществените инициативи наобластно и национално ниво. Делегатите насъбранието предложиха и гласуваха предложения за ново ръководство на областнатаструктура на Предприемачи ГЕРБ-Бургас.

За председател бе номиниран досегашнияНиколай Минков, за областен организационен секретар – Даниел Вечерников. Каточленове на управителен съвет бяха предложени Веселин Атанасов, Витко Вълчев и Павел Павлов отПриморско. Областният лидер наГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев сподели, че очаква организацията на Предприемачи дапродължи своето развитие.

„Добра посока са предложения за законодателни инициативии срещи с браншови организации и представители на бизнеса. Областта ни имаголям потенциал от икономическа гледна точка, в мое лице и на народнитепредставители имате нашата подкрепа, открити сме за диалог и повече срещи”,допълни още той.

По време наотчетно-изборното събрание Милена Ценова презентира работата на Клъстър набългарските социално-отговорни износителите. Той е развит чрез европейскипроект и по ОП „Конкурентоспособност“. Бяха коментирани възможностите за зареклама на български продукти извън страната.

Организация представлява мрежа отфирми, осъществила е редица проучвания на външни пазари и контактува спартньори извън България.След решение наИзпълнителна комисия ще бъде избрано и утвърдено новото областно ръководство наПредприемачи ГЕРБ-Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега