Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предсрочните избори ще бъдат на 12 май

Предсрочните избори ще бъдат на 12 май

Предсрочните избори ще бъдат на 12 май, обяви в парламента Росен Плевнелиев в обръщение към нацията. "През последните 23 г. бяхме свидетели на много.

Предсрочните избори ще бъдат на 12 май, обяви в парламента Росен Плевнелиев в обръщение към нацията. "През последните 23 г. бяхме свидетели на много. През тези 23 г., които наричаме преход, България премина през кризи. Имахме 2 експертни и 2 служебни правителства. Имали сме периоди, в които политическите партии са били забранени, имали сме 7 Велики народни събрания. Имали сме авторитарни и тоталитарни управления. Историята е важна. Трябва да я помним", така започна речта на президента.

Според него само нов легитимен парламент ще може да реши важните въпроси за обществото. „Най-почтено към гражданите е да има избори, но трябва да дадем шанс изборите да се организират добре. Не искам избори, без да е подготвена ЦИК. Не искам избори на Цветница и Великден, това са светли християнски празници, които трябва да ни обединят. Затова и изборите ще бъдат на 12 май“, съобщи Плевнелиев.

Президентът беше категоричен, че важните промени в законите трябва да се направят от нов парламент, избран от народа и с висока степен на легитимност. Според него това НС трябва да се фокусира върху неотложните задачи – намаляване на цената на тока и облекчаване на социалното положение, опазване на природните богатства, да се приеме Законът за устройство на Черноморското крайбрежие, Закона за водите, както и пакетът от четири закона в сектор „Сигурност“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега