Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Представиха България на международни туристически изложения в Букурещ и Мюнхен

Представиха България на международни туристически изложения в Букурещ и Мюнхен

Изложенията TTR 2024 в Букурещ и f.re.e в Мюнхен традиционно привличат хиляди посетители

Министерството на туризма представи България в пролетното издание на международното туристическо изложение TTR 2024, което се провежда в периода от 15 до 18 февруари 2024 г. в гр. Букурещ, Румъния. TTR /пролет/ е най-значимото събитие в Румъния за туризъм, като през 2024 година се провежда за 49-и път. То е отворено както за професионалисти в бранша, така и за масовата публика.На рекламния ни щанд с площ от 300 кв. м. страната ни бе представена от рекордния брой от 34 съизложители, от които 30 туристически фирми и 4 общини.

Вниманието на румънските посетители на българския щанд бе привлечено от възможностите за морски ваканции, голф, културен туризъм, city breaks, балнео, СПА и велотуризъм.

На международното туристическо изложение f.re.e в Мюнхен, което се провежда в периода от  14 до 18 февруари 2024 г. традиционно привлича сериозен интерес — през 2023 г. изложителите са били 900 от 50 страни и региони, а посетителите — приблизително 160 000 души.Гостите на българския национален щанд на площ от 30 кв.м са привлечени от възможностите, които на страната ни представя за целогодишни туристически посещения с богато културно-историческо наследство и вдъхновяваща природа.

Силно впечатление прави интересът на много от посетителите към културните, историческите и природни богатства както в близост до българското Черноморие, така и във вътрешността на страната. Голямо е и търсенето на обиколни опознавателни турове у нас, които представят планинският туризъм, приключенският туризъм, караванингът и др.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега