Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Премиерът Денков се срещна със Зеленски в Атина

Премиерът Денков се срещна със Зеленски в Атина

Предвид агресивното поведение на Русия в Черно море, украинският президент постави въпроса за съгласувани усилия на черноморските държави членки на НАТО за осигуряване на сигурността там.

На среща провела се в Атина президентът Зеленски за пореден път благодари на премиера акад. Денков за помощта, предоставена от България на Украйна. На среща между двамата министър-председателят припомни на украинския държавен глава, че вече има решение на българското правителство за изпращане в Украйна на сто бронетранспортьора от Министерството на вътрешните работи. За приключване на процедурата се очаква ратификация от парламента.  

Зеленски потвърди интереса на неговата страна за закупуване на двата български реактора от неосъществената АЕЦ „Белене“ и оборудването към тях. В момента Министерството на енергетиката прави оценка на активите, обясни Денков от своя страна. 


Снимка: МС

Предвид агресивното поведение на Русия в Черно море, украинският президент постави въпроса за съгласувани усилия на черноморските държави членки на НАТО за осигуряване на сигурността там. Украйна вече води разговори на тази тема с Турция и Румъния и отправи покана към България да се включи в тях.    
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега