Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Премиерът Кирил Петков ще посети Словашката република

Премиерът Кирил Петков ще посети Словашката република

В първия ден от форума министър-председателят Кирил Петков ще участва в лидерския панел „Реалността за сигурността по източната граница на ЕС“ заедно със словашкия премиер Едуард Хегер и с премиера на Латвия Кришянис Каринш.

Министър-председателят Кирил Петков ще бъде на посещение в Словашката република на 2 и 3 юни. Премиерът ще участва в 17-ото издание на Глобалния форум по сигурността „ГЛОБСЕК“ – една от утвърдените международни конференции по сигурност. За поредна година събитието ще събере стотици участници от цял свят, включително над 30 държавни и правителствени ръководители, министри на външните работи и на отбраната.  

Тазгодишното издание на форума е посветено на темата „Изграждане на устойчивост в разделения свят“. Водещ акцент в дискусиите ще бъде войната в Украйна и реакцията на глобалната демократична общност на руската агресия. В първия ден от форума министър-председателят Кирил Петков ще участва в лидерския панел „Реалността за сигурността по източната граница на ЕС“ заедно със словашкия премиер Едуард Хегер и с премиера на Латвия Кришянис Каринш. 

В рамките на визитата си в Братислава Петков ще проведе редица двустранни срещи, включително с министър-председателя на Словашката република.В Братислава премиерът Кирил Петков ще бъде придружаван от министъра на отбраната Драгомир Заков. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега