Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През април ще се проведе третото издание на Burgas Business Awards

През април ще се проведе третото издание на Burgas Business Awards

Секторите, в които ще се състезават номинираните са: строителство, туризъм, услуги и производство. Ще бъдат раздадени и специални призове за цялостен принос в развитието на бизнеса в региона.

Бизнесът в Бургас и региона отново ще бъде отличен с почетни статуетки и грамоти по време на третото издание на престижните награди - Burgas Business Awards. Церемонията по награждаване на най-успешните компании в региона ще се проведе на специална гала церемония през месец април. Домакин на събитие, по традиция, ще бъде хотел „България“, като церемонията по награждаването ще се проведе в конферентния център на хотела.  Призовете за най-успешните бизнеси в Югоизточния регион ще бъдат връчени на 25-ти април.

Секторите, в които ще се състезават номинираните са: строителство, туризъм, услуги и производство. Ще бъдат раздадени и специални призове за цялостен принос в развитието на бизнеса в региона. 

Фирмите, които смятат, че тяхната дейност отговаря на категориите, и желаят да заявят участието си в надпреварата, вече могат да кандидатстват чрез платформата в интернет на този адрес.

Комисия от експерти, в различни сфери, ще разглежда кандидатурите, а допуснати до участие ще бъдат само фирмите, отговарящи на обявените категории. С всеки един от одобрените кандидати ще се свържат от екипа на Burgas Business Awards, за допълнителни указания на участника, запознаване с протичането на процедурата по кандидатстване, номиниране и участие в третото издание на престижните награди за бизнес в Бургас- Burgas Business Awards.

Burgas Business Awards, освен да окаже нужното признание на бизнеса в Бургас и региона, има за цел и да популяризира местния бизнес, да стимулира, утвърждава и подпомага фирмите, и в същото време да даде възможност да изпъкнат преимуществата им сред конкуренти от цялата страната и от чужбина. Да подпомогне техните амбициозни проекти и да акцентира върху местния потенциал и заложени цели за развитие.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега