Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През седмицата пускат три нови велостоянки за велосипеди под наем

През седмицата пускат три нови велостоянки за велосипеди под наем

Те се намират в бургаските комплекси "Зорница", "Изгрев" и "Славейков". С активирането им броят на стоянките в града става 14.

Тази седмица предстои пускането в експлоатация на три нови велостоянки, научи "PoligrafF". Те се намират в бургаските комплекси "Зорница", "Изгрев" и "Славейков". С активирането им броят на стоянките в града става 14.

На 27-ми юли (сряда) се очаква да бъде пусната в експлоатация Велостанция "Двете брези" в ж.к. "Зорница". Тя се намира в района на ОУ "Георги Бенковски", до бл. 29. Два дни по-късно, на 29-и юли (петък), ще бъдат активирани и велостанциите "С. К. Славейков" и "Никола Петков".

Първата стоянка се намира в ж.к. "Славейков", в близост до Спортен център "Славейков", в района на бл. 36). Втората пък е изградена на бул. "Никола Петков", в района на бившия магазин "Пикадили".

В началото на месеца бе пусната в експлоатация и велостоянката до Мол Галерия. Четирите най-нови стоянки увеличиха броя на наличните функциониращи терминали до 13. В това число не влиза велостанцията "Морска гара", която бе демонтирана за ремонт в началото на месеца. Очаква се профилактиката да приключи до 31-ви юли.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега