Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът Първанов шокиран от изказванията на Бойко Борисов

Президентът Първанов шокиран от изказванията на Бойко Борисов

Президентът Първанов е шокиран на изказванията от Бойко Борисов по повод случая с Мирослава. В съобщение на прессекретариата се посочва, че държавният глава остава остро критичен към пошлото, грубо и цинично говорене от страна на Бойко Борисов, което не е прецедент.

Президентът Първанов е шокиран от изказванията на Бойко Борисов по повод случая с Мирослава. В съобщение на прессекретариата се посочва, че държавният глава остава остро критичен към пошлото, грубо и цинично говорене от страна на Бойко Борисов, което не е прецедент.

Днес в извинението си за „телешките пържолки” министър-председателят засегна темата за ордена, който президентът даде на своя заместник Ангел Марин. Премиерът коментира, че постъпката се равнявала на това той да награди Симеон Дянков.

От президентската институция останаха засегнати и се стигна до задаването на въпроси, насочени към Бойко Борисов:

„Кога премиерът изразява своето мнение? Когато на 7 декември т.г. води заседание на Министерския съвет и обявява за прието предложението на министъра на отбраната и редица неправителствени организации за награждаването на вицепрезидента г-н Ангел Марин и изпраща това предложение на държавния глава? Или когато на 11 декември т.г. твърди, че това е неприемливо и не може да си го обясни? И ако искрено мисли второто, защо неговият подпис стои на указа за награждаването?!”

Министър-председателят бе и призован да прочете още веднъж мотивите на воденото от него правителство за награждаването на Марин – за изключително големите му заслуги към изграждането на българската армия и за приноса му като държавник през последните години.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега