Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът Радев от Шипка: Когато държавата е слаба, мафията е силна

Президентът Радев от Шипка: Когато държавата е слаба, мафията е силна

"Явно Конституцията пречи на управляващите в желанието им за повече власт", категоричен бе Радев.

Президентът Румен Радев говори пред журналисти малко след официалното си слово на връх Шипка. На въпрос дали ще свика Консултативен съвет за национална сигурност след поредицата от убийства и насилие в страната, Радев отговори: 

„С кого да го свикам? С хората от записите и с техните ортаци от тъмните политически сенки ли? Не мисля, че това е от полза за националната ни сигурност. Потвърждава се максимата, че когато държавата е слаба, мафията е силна. Държавата е слаба, защото сегашното управление бе заченато в скандални записи. С поведението си властта тласка обществото към хаос и насилие. Публикуват се черни списъци на граждани и журналисти, притискат се медии, призовава се към цензура, овладяват се МВР и службите за опорочаване на изборите и за тяхното използване за користни политически и икономически цели", каза той. 

"Явно Конституцията пречи на управляващите в желанието им за повече власт. Очевидно за всички е, че те страдат от властова булимия”, категоричен бе Радев.

Относно убийството на Алексей Петров, държавният глава заяви: "Българите очакват отговори каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на коалицията, какви ангажименти са поемани към него, какви високи постове в държавата са му обещавани, от кого и при какви условия”.

"България има нужда от обединяване срещу похищението на демокрацията и европейското на бъдеще. Тук от този паметен връх искам да заявя, че Трети март е каузата, която обединява милиони българи в родината и навсякъде по света. Всички сънародници със съвест, памет и решимост да живеят в свободна, европейска и суверенна България", каза още президентът.

Коментар на Румен Радев по актуални теми

Коментар на Румен Радев по актуални теми

Публикувахте от NOVA News в Събота, 19 август 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега