Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Приеха бюджета на Община Царево с пълно единодушие

Приеха бюджета на Община Царево с пълно единодушие

Кметът на общината Марин Киров разясни и отговори на актуални въпроси зададени към него от общинските съветници.

С пълно единодушие общинските съветници в Царево приеха бюджета за 2024 година, съобщават от Общината. Кметът Марин Киров разясни и отговори на актуални въпроси зададени към него от общинските съветници. Възстановяването от бедствието и изграждането на Медицински център за нуждите на всички жители и гости на община Царево са сред водещите приоритети в бюджета за настоящата година.



Общински съвет прие също и Програма за управление на кмета на Община Царево за настоящия мандат, в която са включени всички обекти от първостепенно значение, включително и ремонт на пристанището.

По предложение на кмета Марин Киров бяха променени и Правилата за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, като чрез промените се дава възможност на двойки,  вече получили подкрепа, да кандидатстват за повторно финансиране, ако няма други записани.

В края на сесията Киров сподели: “Не искам тази сесия да се запомни и остане в историята с дебата за замразяването и намаляването на заплатите на общински кмет и кметовете по места. Благодаря на всички за подкрепата към общинския бюджет, включително  и на колегите от опозицията. Благодаря за това, че подкрепихте докладните свързани с дофинансирането на паралелки в училищата. Благодаря за това, че подкрепихте докладната за социалния център. Искам да благодаря и за това, че подкрепихте може би най-важната докладна според мен днес, а именно за промяната на правилата за инвитро подпомагане. С нея даваме възможност на двойки, вече възползвали се от подпомагането, но продължават да имат този проблем, да кандидатстват повторно при наличен ресурс.”
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега