Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Приключи Международният фестивал на православната музика

Приключи Международният фестивал на православната музика

Премина заключителният концерт от десетото юбилейно издание на Междунардния фестивал на православната музкка – Света Богородица Достойно етсь”. Всички 24 хора от 9 държави, които взеха участие във фестивала изпълиха по едно произведение.

Преминазаключителният концерт от десетото юбилейно издание на Междунардния фестивал направославната музкка – Света Богородица Достойно етсь”. Всички 24 хора от 9държави, които взеха участие във фестивала изпълиха по едно произведение.

Храм„Свето Рождество Богордично” се оказа тесен за всички жители и гости на града,дошли да се насладят на изпълненията на православните хорове. Кметът на Община Поморие Иван Алексиев връчи насъставите статуетки и дипломи за участие, а от селекционната комисия теполучиха отличителни грамоти. Отец Кирил Попов, член на селекционната комисияполучи награда за принос по време на фестивала.

Изпълнителният директор Диана Апостолова поздравиучастниците и изрази надежда, че събитието всяка година ще става всепо-популярно в чужбина и в него ще взимат участие все повече хорове.„Благодарен съм на всички вас за всеотдайния труд,който положихте. Вие превърнахте града ни в сцена на православието.  Закривам десетия Международен фестивал направославната музика, ще ви чакам догодина, на 7 юни, когато ще се проведеследващият фестивал” – така кметът Иван Алексиев отбляза края на православния  форум.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега