Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Приключиха обсъжданията на Бюджет 2012 на Община Поморие

Приключиха обсъжданията на Бюджет 2012 на Община Поморие

През изтеклите две седмици протече обсъждането на проектобюджета на Община Поморие за 2012г. и отчета на изпълнението на Бюджет 2011.

През изтеклите две седмици протече обсъждането на проектобюджета на Община Поморие за 2012г. и отчета на изпълнението на Бюджет 2011. Кметът на общината, неговите заместници и служители от администрацията обиколиха 17-те населени места на общината.

На тези срещи беше разяснено актуалното финансово състояние на общината, отчетът на изпълнението на бюджета за 2011г. и бяха очертани основните параметри на планирания бюджет за 2012г, както и заложените обекти от капиталовата програма.

При обсъждането на капиталовата програма се направиха предложения за благоустрояване на редица улици и тротоари в различни населени места, но всички предложения надхвърляха многократно сумата на планираните инвестиции, поради което се записаха приоритетните обекти, където ремонтът и/или благоустрояването не търпи отлагане, например жителите на редица селища приеха да се  чакълират улици за сметка на благоустрояване на паркове, да се изградят или ремонтират с предимство детски градини и детски кътове в населените места, което беше заложено в капиталоната програма за 2012г.

Предстои да се извърши анализ на протоколираните предложения от обсъжданията и да се отразят в съответните проекти, след което окончателният вариант на проектобюджета на Община Поморие, заедно с капиталовата програма ще се внесе в Общински съвет Поморие за обсъждане в комисиите и ще се публикува на сайта на общината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега