Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Признание за директора на бургаската полиция

Признание за директора на бургаската полиция

Наградата ще бъде получена на нарочна церемония от Директорът на полицейската институция – старши комисар Емил Павлов. Предвидено е награждаването да започне в 10.30 ч. утре – 19.01.т.г. /петък/ в сградата на ОДМВР – Бургас на бул. „Христо Ботев“ № 46.

Статуетката „Бялата птица“ изработена от даровития скулптор Александър Пройнов – АПЕР ще полети за 14 поред година към своя носител, като тази година творецът е решил да отличи ОДМВР – Бургас. Наградата ще бъде получена на нарочна церемония от Директорът на полицейската институция – старши комисар Емил Павлов. Предвидено е награждаването да започне в 10.30 ч. утре – 19.01.т.г. /петък/ в сградата на ОДМВР – Бургас на бул. „Христо Ботев“ № 46. 

Сребърната статуетка е отличие и признание за значим обществен принос, която всяка година твореца АПЕР връчва на личност или организация, заслужила с делата си благодарността на обществото. Досега носители на наградата през годините са били : „Лайънс клуб“ - Видин,  негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп / в момента викарий на Софийския митрополит и Български Патриарх Неофит/, кметът на Монтана Златко Живков, игуменът на Троянския и Бачковския манастир манастир - епископ Сионий и др.

През годините „Бялата птица“ е връчвана със съдействието на Регионалния пресклуб на БТА във Видин.Александър Пройнов – АПЕР е роден на 6 септември 1958 г. в София. Работи в сферата на монументалното изкуство. За времето от 1982 до днес, като творец е реализирал над 20 индивидуални изложби в Европа и Азия и над 800 арт-акции, изложби и представяния в България. Носител е на редица награди,  включително и на сребърен медал за принос към съврeменното изкуство. Създател е на европейския символ „Зевс и Европа” за национални и регионални медии / телевизии/ под егидата на френското правителство и ЕС, както и наградите на десетки  национални структури в сферата на икономиката, политиката и културата : “Златната ракла”, на Комисията за защита на конкуренцията, НАП, МВР, МНО, литературни и поетични конкурси. Негови творби са награди на БНР – Будител на годината – „АЗ, БУКИ, ВЕДИ“, „За значим обществен принос“ – „Бялата птица“, на Германо – Българската индустриална търговска камара – „Слава“, на БНР за ТОП 20 класация за нова българска музика и др. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега