Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Продължават бунтовете по повод смъртта на Джордж Флойд в САЩ

Продължават бунтовете по повод смъртта на Джордж Флойд в САЩ

Във връзка с безредиците беше въведен вечерен полицейски час в редица градове.

Шест дни по ред продължават бунтовете по повод смъртта на Джордж Флойд в САЩ. Десетки хиляди души се включиха в демонстрациите снощи. Най-малко 4 100 са задържаните.

Във връзка с безредиците беше въведен вечерен полицейски час в следните градове: Лос Анджелис, Минеаполис, Чикаго, Синсинати, Филаделфия, Питсбърг, Маями, Портланд, Юджийн, Солт Лейк Сити, Сиатъл и др. В Лос Анджелис полицейският час, въведен на 30 май от 20.00 часа до 5.30 часа на 31 май, ще продължи всеки ден до второ нареждане, предупреждават от българското Министерство на външните работи.

Полицейският вечерен част в някои части на гр. Лос Анджелис – Санта Моника и Бевърли Хилс – е обявен от 16.00 часа до 5.30 часа сутринта. Гражданите ще могат да излизат по време на полицейския час само ако отиват или се връщат от работа или ако трябва да посетят лечебно заведение по спешност.

В Сиатъл, щата Вашингтон, също е обявен полицейски час за дните 30 и 31 май. В Чикаго полицейският час е от 21:00 часа до 06:00 часа, до второ нареждане. В Ню Йорк Националната гвардия се намира в готовност да подпомогне овладяването на протестите. Все още не е въведен полицейски час, но такава опция се разглежда от градската управа.

Припомняме Ви, че цветнокожият Джордж Флойд бе убит от служител на реда в Минеаполис. Униформеният бе обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. Според протестиращите обаче обвинението не отговаря на престъплението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега