Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проф. Игнатов: Живи сме благодарение на ваксините

Проф. Игнатов: Живи сме благодарение на ваксините

"Ходим по улиците и не виждаме този ефект на пандемията“, казва Игнатов, но в същото време умират хора."Ние сме живи благодарение на ваксините.

"Ние сме живи благодарение на ваксинирането“, каза проф. Сергей Игнатов. По думите му трябва всеки човек да се замисли са собствения си живот и за този на хората около него. "Ходим по улиците и не виждаме този ефект на пандемията“, казва Игнатов, но в същото време умират хора."Ние сме живи благодарение на ваксините. Египет, например, до 1988 г. са били 42 млн. население. Сега са около 100 млн., защото решиха проблемите с детската смъртност именно с ваксинирането“, припомни Игнатов, цитиран от bTV.

Той коментира, че страната ни не е изключение за негативното отношение към ваксинациите."България е малка брънка от веригата на фалшивите новини и недоверието. Във Франция отношението към ваксините не е много положително“, казва той.Според Игнатов у нас ваксинирането върви добре и даде пример с Литва, където живее от години. "Там ваксинирането още е на ниво средно училище, но тук се ваксинирах като преподавател. Ваксинират се не просто преподавателите, а администрацията, охраната и всички желаещи служители в учебните заведения“, коментира Игнатов.

"Поредният марсоход кацна на Червената планета и изпрати първите снимки. Понеже всички казват, че много бързо били направени ваксините – науката толкова бързо се развива в момента, че даже бавно бяха направени“, смята още бившият министър на образованието. Според проф. Игнатов малките деца са най-ощетени от ситуацията с коронавируса заради онлайн обучението. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега