Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проф. Костадин Ангелов: Организацията в Ковид секциите беше най-добра,направихме нещо много трудно

Проф. Костадин Ангелов: Организацията в Ковид секциите беше най-добра,направихме нещо много трудно

Наблюдаваме какво се случва в съседните държави, където мерките са много по-сериозни – липсват резултати

Като „перфектно“ от здравна гледна точка определи провеждането на изборите здравният министър Костадин Ангелов. Той сподели на пресконференция в централата на ГЕРБ, че най-добра организация е имало в Ковид-секциите. Ангелов е категоричен, че страната ни се справя с третата вълна на пандемията с коронавирус и призова политиците да мислят за обединение, а не за разделение на нацията.

 „През цялата предизборна кампания мълчах, слушах всички лъжи и критики, свързани с подготовката за изборния ден. Критиките за самите протоколи и всичко, което се изписа и изговори. В крайна сметка проведохме избори по време на пандемия, бих казал с перфектна организация“, коментира проф. Ангелов, който беше водач на листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново.

„Най-добрата организация беше в Ковид секциите. Направихме нещо много трудно, но такова беше времето, изпълнено с много страст, лъжи, емоция и скачане върху главите на хората. Успяхме да ваксинираме всички желаещи членове на секционните комисии. Направихме това, което обещахме“. 

„В цяла Европа има проблем с броя на ваксините, не е само при нас. И въпреки това, България получи най-много от всички – 1.3 млн. дози, благодарение на контактите и авторитета на премиера Бойко Борисов. С очите си видях как се воюва за България и как се защитава интереса на всеки български гражданин“.

 Относно пандемията, здравният министър каза: „Справяме се и с третата вълна, процентите спадат. Наблюдаваме какво се случва в съседните държави, където мерките са много по-сериозни – липсват  резултати. Според мен, да управляваш България не означава да управляваш Народното събрание или Министерски съвет, а да защитаваш интереса на всеки отделен български гражданин. Не да разделяш, а да обединяваш“, допълни Костадин Ангелов. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега