Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прокуратурата е иззела 350 000 фалшиви бюлетини преди вота

Прокуратурата е иззела 350 000 фалшиви бюлетини преди вота

Прокуратурата и ДАНС разкри грандиозно фалшифициране на гласове в нощта срещу събота. Операцията на територията на печатницата MultiPrint в Костинброд е иззела 350 000 незаконни бюлетини.

Прокуратурата и ДАНС разкри грандиозно фалшифициране на гласове в нощта срещу събота. Операцията на територията на печатницата MultiPrint в Костинброд е иззела 350 000 незаконни бюлетини.

"Това са 10% от гласовете на българските граждани", съобщи Николай Бареков в извънредна емисия по ТВ7. "Незаконни са, защото по закон тези бюлетини е трябвало да бъдат превозени на 8 май, а на 10 май те продължават да се печатат". По думите на Бареков, бюлетините са подготвени за изнасяне и подменени в изборния ден от представители на партия ГЕРБ.

Печатницата е собственост на Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ в Констинброд, по думите на Бареков. Той подчерта, че акцията е извършена без знанието на МВР. Прокуратурата води досъдебно производство в столичното следствие. Предмет на производството е фалшификацията на настоящите избори, съобщи ТВ7.

Пред репортер на национална телевизия Йордан Бончев, собственик на печатница Мултипринт, в която се отпечатват бюлетините за утрешния вот отрече да има каквата и да била фалшификация в неговото предприятие. Според него проверката е установила определено количество технологичен брак, който е резултат от полиграфичния процес.

Общото количество на бюлетините обаче е толкова голямо, че е трудно да се повярва, че става въпрос за брак при отпечатването. Територията на печатницата все още се охраня от тежко въоръжени жандармеристи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега