Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прокуратурата за случая със Сашко: Краят на издирването не значи край на разследването

Прокуратурата за случая със Сашко: Краят на издирването не значи край на разследването

"Версиите са повече от една, включително и тази за отвличане. Ще се работи по всички тях. Единствената, която може да се изключи, е тази за най-тежкото посегателство - спрямо живота", уточни Стоилова.

"За първи път можем да се поздравим от много време насам и това се случва благодарение на усилията на хилядите доброволци и разбира се на професионалистите, които доведоха издирванета на Сашко до успешен край. Краят на издирването, обаче, съвсем не значи край на разследването, което ще продължи, за да се установи дали Сашко е станал жертва на престъпление". Това съобщи Албена Стоилова от прокуратурата в Перник на брифинг пред медиите. 

От думите ѝ става ясно, че за момента не са констатирани следи от насилие по тялото на 12-годишния Александър, който вчера бе намерен след почти 9 дни издирване. "Версиите са повече от една, включително и тази за отвличане. Ще се работи по всички тях. Единствената, която може да се изключи, е тази за най-тежкото посегателство - спрямо живота", уточни Стоилова. 

Предстои да бъде възложена съдебно-медицинската експертиза. Вчера детето е било освидетелствано от органа на разследването в присъствието на бащата, иззети са дрехите, с които е било намерено, като те са били и тези, с които е изчезнало на 11 ноември. Ще се търсят следи и по тялото, и по дрехите. 

"Детето към момента не е успяло да говори, но ние ще се опитаме на по-късен етап, когато състоянието му позволява и с помощта на специалисти, а и в присъствето на бащата да получим някакви сведения за случилото се", каза още тя и допълни, че днес предстоят разпити и на доброволците, които са го открили. От прокуратурата обясниха, че майката на детето все още не е в България, но и тя ще бъде разпитана. Предстои да бъде извършен и детайлен оглед на труднодостъпното място, на което беше открито детето. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега