Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пролетта идва в Ченгене скеле с мартенски празненства и базар с български продукти

Пролетта идва в Ченгене скеле с мартенски празненства и базар с български продукти

Празненствата започват още на 26 февруари с откриването на „Базар за пролетни чудеса“ с изящни битови и вкусни хранителни продукти, както и на благотворителна изложба на мартенички, изработени в творческите школи към НЧ „Пробуда 1880“ за кампанията „Заедно за Георги“.

Март е вече съвсем близо и Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ подготвя приятни и забавни изненади, с които ще посрещне изпълнения с празнични дни месец. Малки и големи ще могат да се включат в богата развлекателна програма в Рибарското селище, на крачка от морските вълни. Празненствата започват още на 26 февруари с откриването на „Базар за пролетни чудеса“ с изящни битови и вкусни хранителни продукти, както и на благотворителна изложба на мартенички, изработени в творческите школи към НЧ „Пробуда 1880“ за кампанията „Заедно за Георги“. 

В последния уикенд на февруари са предвидени още пъстра първомартенска работилница, съвместно с общинското предприятие „Морски знаци“ и местните рибари, както и музикални изпълнения на деца от СУ „Добри Чинтулов“.Специално място в програмата е отредено за тържествата по случай 3 март - Освобождението на България. 

Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ и танцов състав към ОУ „Братя Миладинови“ - Бургас ще припомнят още веднъж колко прекрасни са българските традиции и музика, поканвайки присъстващите на голямо празнично хоро. Подготвени са и интересни игри за малчуганите.В навечерието на най-специалния ден за всяка дама от сцената на КТК „Ченгене скеле“ своя поздрав ще отправи група „Горещ пясък“. 

В събота, 5 март, талантливите музиканти ще зарадват присъстващите със своите изпълнения. Ден по-късно желаещите да изявят своите арт заложби могат да се включат в празничното ателие на “Wine Gogh”, посветено на 8 март, и да си нарисуват красива картина за спомен.Специално за Мартенските празненства в голямата зала на Ченгене скеле свои платна ще покажат бургаските художници Даниела Власакиева и Александър Симеонов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега