Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пропускат избирателно желаещите да "плажуват" край сарая на Доган

Зад кордона минават предимно симпатизанти на ДПС
Пропускат избирателно желаещите да "плажуват" край сарая на Доган

Хора с шапки на ДПС и тениски на Делян Пеевски минават зад кордона, но не и други протестиращи, които носят портрет на Левски.

Плажът край резиденцията на Доган ще се окаже тесен за хилядите желаещи да плажуват там днес. От видео в социалната мрежа facebook става ясно, че от рано сутринта в посока към сараите се пропускат само автобуси със симпатизанти на ДПС от Кърджали, Силистра, Хасково, Шумен, Разград и други градове на страната. Хора с шапки на ДПС и тениски на Делян Пеевски минават зад кордона, но не и други протестиращи, които носят портрет на Левски. 

Публикувахте от Асен Бонджев в Петък, 10 юли 2020 г.
Въпреки наличието на официален документ с разрешение за протестни действия, служителите на реда охраняващи на място, не допускат протестиращите, които идват за "масовото ходене на охраняем плаж" и твърдят, че пазят обществения ред и чакат полицейско разпореждане. Организаторите от своя страна призовават в живото включване за един мирен протест, без провокации: "Левски се е борил за братство, ние не се делим", коментира авторът на видеото Асен Бонджев.




Инициативата за масово ходене на плаж тази събота дойде след като преди дни съпредседателят на “Демократична България“ Христо Иванов стигна с лодка до плажа в парк “Росенец“, но беше изгонен от охранители на НСО. Случката с охранявания от НСО сарай прерасна в межуинституционална война и последваха протести срещу олигархичнния модел. Шефът на НСО си подаде оставката и оттегли искането за осигуряване на охрана по суша и море на територията около резиденцията. 

Публикувахте от Асен Бонджев в Петък, 10 юли 2020 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега