Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Протест в подкрепа на президентството - гледайте на живо!

Протест в подкрепа на президентството - гледайте на живо!

Демонстрация в подкрепа на държавния глава Румен Радев се провежда пред сградата на президентската администрация. Повод за това е тазсутрешната акция на прокуратурата в президенството.

Демонстрация в подкрепа на държавния глава Румен Радев се провежда пред сградата на президентската администрация. Повод за това е тазсутрешната акция на прокуратурата в президенството.При нея са претърсени кабинетите на президентските секретари – по правните въпроси Пламен Узунов и по сигурността Илия Милушев, след което двамата са арестувани.

Хиляди недоволни граждани са пред сградата на "Дондуков"-2. Това се вижда от живо включване във фейсбук. В речта си на протеста президентът призова множеството да изгонят заедно мутрите от държавата. "Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която прокуратура мафията използва по най-безпардонен начин за свой щит и за политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме, защото твърде дълго бяхме зрители на собствения си живот. Страхливият умира всеки ден, смелият само веднъж. Не на страха! Ще си върнем България. Мутри, вън!", провикна се Румен Радев на площада пред президентската сграда. 

В редиците на протестиращите заедно бяха най-вече представители на левицата и симпатизанти на БСП и други леви формации, като АБВ, Изправи се.бг - Корнелия Нинова, Румен Петков и Мая Манолова. Леви и десни се сляха, след като към акцията на левицата се включиха и хората на Христо Иванов, ведно с манифестацията на "Правосъдие за всеки"

Публикувахте от Румен Радев в Четвъртък, 9 юли 2020 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега