Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Протестите в Своге продължават

Протестите в Своге продължават

Проявите ще продължат до 6 септември.

Протестите в Своге продължават и днес. Те настояват пътя, на който в събота загинаха 17 души, да бъде ремонтиран, за да няма повече жертви, предава БНТ. Готови са всеки ден до 6 септември да излизат в района на пътната отсечка, където се случи катастрофата.

Припомняме Ви, че местното население отдавна подава сигнали за състоянието на пътя, но без резултат. Междувременно от АПИ уточниха, че процедурата за търсене на отговорност от фирмата-изпълнител за некачествения ремонт е стартирала отдавна, като в момента остава единствено търсене на съдебна отговорност.

Трите жени, които пострадаха сериозно при катастрофата край Своге, все още са с опасност за живота, съобщиха от "Пирогов" тази сутрин, но уточниха, че състоянието им обаче се подобрява. Едната от пациентките дори може да бъде изписана до края на седмицата.

Напомняме Ви, че Отделението по трансфузионна хематология в Бургас организира кръводарителска акция за ранените в катастрофата край Своге. Всеки, който желае да дари кръв, може да го направи в Бургас, в сградата на ДКЦ I (бившата Първа поликлиника). Отделението работи до 14.30 ч., но има дежурен екип на повикване при желаещи кръводарители.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега