Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Провокативно модно ревю представят студенти от НХА на 20 юни в двора на НХК

Провокативно модно ревю представят студенти от НХА на 20 юни в двора на НХК

Събитието има и социален аспект, като предлага възможности за студентите и учениците да изграждат мрежи и връзки с общността и професионалисти в бранша, които ще създадат основа за бъдещи изяви и професионални колаборации.

Провокативно модно ревю  ще представят студенти от специалност „Моден дизайн“ към НХА филиал Бургас на 20 юни, от 18.30 часа, във вътрешния двор на Културен  дом НХК.

Проектът „Мода без граници“ представлява уникална възможност за взаимодействие между гимназиите по изкуства в град Бургас и Катедра „Моден дизайн“ към НХА филиал Бургас. Представяне на модния подиум на креативните умения на студентите от филиала. В нетрадиционния подход са обединени модно ревю, изложба и образователни работилници, създавайки богато събитие, което не само привлича внимание, но и насърчава образователния обмен.В рамките на образователните работилници, провеждани в Магазия 1, студентите от специалност Моден дизайн и преподавателите ще бъдат активни участници в предоставянето на знания и умения. Работилниците „Експерименталното рисуване“ и „Създаване на модел от нестандартен материал“ ще бъдат фокусирани върху усъвършенстване на креативните способности на младите дизайнери.

В период на технологичен скок модата е тласната към немислими и невиждани посоки. Чрезразлични конструктивни решения, подбор и обработка на материалите колекциитена студентите от специалност „Моден дизайн“ към Националната художественаакадемия  дават отговор на новите предизвикателства. Ако сте любопитни да ги видите, заповядайте на 20 юни в Културен дом НХК.

Събитието има и социален аспект, като предлага възможности за студентите и учениците да изграждат мрежи и връзки с общността и професионалисти в бранша, които ще създадат основа за бъдещи изяви и професионални колаборации.

Обогатен със социални, образователни и творчески елементи, проектът "Мода без граници - 2024" представлява идея за утвърждаване на модната култура и подкрепа на талантливите дизайнери.Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега