Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първанов с оптимистична прогноза за балотажи в Бургаско

Първанов с оптимистична прогноза за балотажи в Бургаско

Георги Първанов, президент на Република България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ, заяви в Бургас, че очаква поне шестима от кандидат-кметовете на партията в областта да отидат на балотаж, а защо не - и да се преборят за кметското място. Пред медиите в морския град той коментира, че кандидатите на АБВ – и за кметове, и за общински съветници, са силни.

Георги Първанов,президент на Република България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ, заяви в Бургас, чеочаква поне шестима от кандидат-кметовете на партията в областта да отидат набалотаж, а защо не - и да се преборят за кметското място. Пред медиите вморския град той коментира, че кандидатите на АБВ – и за кметове, и за общинскисъветници, са силни.

„Оптимист съм и от срещите ми в Айтос, Карнобат и Бургас.Ние разчитаме на кандидати, идеи и свършена работа”, каза още председателят наАБВ. В коментар за отминалияполитически сезон, Георги Първанов каза, че на централно ниво ПП АБВ показва,че е носител на идеята и на възможностите за по-доброто управление. И отноводаде за пример работата на вицепремиера и министър на труда и социалнатаполитика Ивайло Калфин.

„Той е отличникът на правителството. Той е най-добриятминистър. Калфин знае и може да покаже как да се управлява добре”. Първанов прогнозирадобро и убедително представяне на АБВ на местните избори. „Ние ще поставямеедни съвсем конкретни въпроси. Ще предлагаме алтернативни решения, но това щебъде работеща дискусия.„Въпреки атаките, ние не им отговаряме. Ще водим толерантна и аргументиранапредизборна кампания, на сблъсък на идеи, а не на личности. Летящ старт за АВБпрогнозира Първанов през новия парламентарен сезон.

„АБВ има идеята в парламента,чрез министър Калфин, да влезем много мощно, възобновявайки своите идеи,например за референдума или за социалната политика така, че АБВ ще се опита давлезе с летящ старт в новия сезон. Критиката е здравословно нещо вуправлението. Надявам се кабинетът да влезе в есенния сезон по-добре, т.е. следтози августовски почивен месец да могат министрите, които имат затруднения, дасе подготвят по-добре и да влязат по-силно в новия сезон. Това, че ние смекритични към някои министри, не означава, че искаме да заемем техните места.Още преди три-четири месеца апелирах да има промени в кабинета. Не се случихатакива промени. Премиерът решава до кога може да издържи, защото когато дълговреме един сектор е слабо ръководен и не стават промени, в един момент това щезапочне да се прехвърля върху неговия гръб. Аз го казвам като съвет, а некритика, но премиерът решава и той си носи отговорността”, каза ощепредседателят на ПП АБВ Георги Първанов.

На срещата днес вБургас с актива на партията Георги Първанов подари книгата „Символите наБългария“ на кандидата на ПП АБВ за кмет Бургас доц. Камен Сейменлийски, койтоднес има и рожден ден.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега