Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първите плажуващи се възползваха от безплатните чадъри на Централен плаж

Първите плажуващи се възползваха от безплатните чадъри на Централен плаж

Тази година сякаш лятото закъсня, но любителите на плажа, както обикновено, се възползват от всеки топъл ден. Високите температури и слънчевото време през уикенда примамиха бургазлии и гостите на града край морския бряг. Първите плажуващи вече се възползваха от безплатните чадъри на Централен плаж, а по-смелите дори се потопиха в студената вода.

Тази година сякаш лятото закъсня, но десетки любители на плажа вече записаха "първата баня" за годината. Високите температури и слънчевото време през уикенда примамиха бургазлии и гостите на града край морския бряг. Първите плажуващи вече се възползваха от безплатните чадъри на Централен плаж, а по-смелите дори се потопиха в студената вода.

Централен плаж, който се стопанисва от общината, ще открие официално сезона в понеделник - 1-ви юни. Тогава ще застъпят на работа 10 спасители и един старши спасител, които ще следят за безопасността на гражданите. От месец юли броят на гардовете ще бъде увеличен на 15 души.

И тази година на разположение ще бъдат 250 чадъра и 150 шезлонга, осигурени от общината за безплатно ползване. Те са вече поставени, а първите плажуващи дори изпробваха сянката им. Не особено приятните 21 градуса температура на морската вода не уплашиха децата и младежите, които официално записаха "първата си баня" на бургаския плаж.

С началото на следващата седмица на разположение ще бъде и медицинско лице и необходимата апаратура за оказване на помощ при инциденти. Централен плаж ще има 2 футболни, 2 волейболни игрища, както и два терена за плажен тенис. Плажът ще е оборудван и с нужния брой душове и съблекални. На всички входове ще има разположени санитарни възли. Ще бъде осигурен свободен достъп за хората с увреждания.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега