Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пъстра програма и изненади на откриването на Благотворителния базар този петък

Пъстра програма и изненади на откриването на Благотворителния базар този петък

Инициативата е посветена на Световния ден на социалната работа.

Пъстра програма и изненади обещават организаторите по време на откриването на Благотворителния базар по повод Световния ден на социалната работа този петък. Инициативата ще се проведе в дните от 15 до 17 март в ЕЦ "Флора". Официалното откриване ще се състои в петък, от 11:00 часа.

Базарът ще бъде открит с ревю, организирано от Сдружение "Онкоболни и приятели". В него ще бъде представена пролетно-лятна колекция от облекла, изработени в социалното предприятие "Нарисувай ми усмивка". Дизайнер на облеклата е художничката Надя Пеовска. Сувенири, ръчно рисувани шалове и облекла ще може да бъдат закупени от щандовете на изложението.

Екипът на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за хора с увреждания към Сдружение "Социален център Бургас", с управител Марионела Стоянова, ще поднесе музикален поздрав към посетителите.

В благотворителния базар ще се включат 20 социални звена на Община Бургас. Техните екипи ще предложат на посетителите ръчно изработени сувенири, вещи за дома, стилни бижута от естествени материали. Ще бъдат представени и сладки изкушения и традиционни ястия от българската кухня.

За доброто настроение на всички гости ще се погрижат самите творци от социалните звена, които ще изнесат празничен концерт. Ще бъде представена и дейността на Център за обществена подкрепа чрез изнесена приемна. Тя ще даде възможност на всеки, който има желание и потребност, да получи безплатна еднократна консултация от специалист.

През целия ден на разположение ще има забавна творческа работилница за деца. Организаторите отправят покана към всички граждани да се включат в инициативата и да се запознаят отблизо с дейността на специалистите, ангажирани в пряката работа с най-уязвимите хора в обществото.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега