Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пъстрата "Флора 2017" посрещна първите си посетители

Пъстрата "Флора 2017" посрещна първите си посетители

Въпреки мрачното време и делничния ден тазгодишното издание на цветната експозиция привлече десетки бургазлии и гости на града още в първия си ден.

Пъстрата "Флора 2017" посрещна първите си посетители. Въпреки мрачното време и делничния ден тазгодишното издание на цветната експозиция привлече десетки бургазлии и гости на града още в първия си ден. Официалното откриване се състоя в 11:30 часа, като цветният фест ще остане отворен до 7-и май.

Сред първите гости, които разгледаха тазгодишното изложение бяха заместник-кметовете на Бургас инж. Чанка Коралска и Красимир Стойчев, зам.-областният управител Севдалина Турманова, председателят на Общинския съвет Костантин Луков, общински съветници.

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха децата от ДГ "Вълшебство" и ученици от НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров". Музикалният фон бе дело на Бургаския духов оркестър, който включи в програмата си популярното "Дунавско хоро" на композитора Дико Илиев, с което беше отбелязана 80-годишнината от написването му.

Сред най-атрактивните експонати бе триметровата фея с рокля от цветя и листа, която бе експонирана в една зала, заедно с иновативните интериорни пана от скандинавски мъх. Следвайки темата за цветната приказка, залите на Експоцентър "Флора" бяха осеяни с приказни герои и феерични аранжировки.

Над 90 са участниците в тазгодишното издание на Флора Бургас. Флористите, които ежегодно представят тенденциите и иновациите в аранжировката на цветя, отново са подготвили за посетителите изненадващи комбинации с причудливи форми, експерименти с естествени материали, цветя и листа, неочаквани елементи от ежедневието ни.

На традиционната изложба можете да закупите растения в саксия, торове и препарати, семена и посадъчен материал, градински мебели и материали за градината. В рамките на изложението отново присъстват и автори на ръчно изработени декорации, накити, аксесоари и сувенири.

Повече снимки от тазгодишното издание на "Флора Бургас" можете да откриете на нашата Facebook страница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега