Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Път край Дебелт е в окаяно състояние /снимки/

Път край Дебелт е в окаяно състояние /снимки/

Огромни дупки и неравности правят преминаването опасно за всякакви превозни средства

Почти целият път от село Дебелт до затворническото общежитие „Дебелт“ /ЗО „Дебелт“/ е в окаяно състояние, алармират от ОЗБГ („Организация за закрила на българските граждани“). Огромни дупки и неравности правят преминаването по него опасно за всякакви превозни средства, създавайки предпоставка за пътнотранспортно произшествие. Материалните щети са отделно.

Снимка: ОЗБГ

Жител на Дебелт сигнализира за проблема. От ОЗБГ провериха на място за качеството му и се оказа, че на живо е много по-лошо, отколкото е бил описан. Дори на места няма път, а дупки, наподобяващи кратери.Правени са и опити да бъдат запълнени с дъски две от дупките, а от друга „наднича“ арматурата на моста, под който минава река Средецка. Водачите на превозните средства трябва да са изключителни внимателни.

Снимка: ОЗБГ

„Изпратихме писмо до кмета на Община Средец и до АПИ да се предприемат мерки за ремонт на пътя, защото по него ежедневно преминават десетки превозни средства на работещи в ЗО „Дебелт“, на служители в частни фирми, както и на други хора.Не е необходима подмяна на цялата пътна настилка, а е достатъчно да бъдат асфалтирани дупките, както и да бъдат отстранени неравностите. От ОЗБГ вярваме, че за благото на обществото нужните ремонтни дейности могат да бъдат извършени и то в кратки срокове“, съобщиха от ОЗБГ.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега