Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пътищата са проходими при зимни условия

Пътищата са проходими при зимни условия

Пътищата в страната са проходими при зимни условия, съобщават от Агенция пътна инфраструктура.

Пътищата в страната са проходими при зимни условия, съобщават от Агенция пътна инфраструктура. През нощта 94 машини са почиствали снега по републиканската мрежа. Всички автомобили да се движат с вериги през проходите Рожен, Пампорово и Превала, а товарните автомобили да се движат без ремаркета и полуремаркета, съветват инспекторите. От Агенцията предупреждават водачите да тръгват на път със зимни гуми и да се движат със скорост, съобразена с пътните условия.

В столицата всички улици за масов градски транспорт са почистени през нощта, избутване на натрупания сняг е имало само в крайните райони. Това заяви кметът Йорданка Фандъкова, уверявайки, че обстановката в София е нормална при зимни условия и хората могат безпроблемно да отидат на работа. По думите й проблеми с почистването е имало само в няколко крайно района на града – Кремиковци, Владая, Княжево и Младост. 

След първия сняг в Бургас всичко е наред, съобщиха дежурните в Гражданска защита.  Улиците са чистени при първия валеж снощи, но в момента не се чистят от снегорини, тъй като настилките са мокри, а температурите - положителни и няма опасност от заледяване. Летище и пристанище работят. Няма села без ток и вода. Няма и сигнали за бедстващи хора, нито за аварирали автомобили по пътищата в областта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега