Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пътнически самолет се разби в Украйна, подозират тероризъм

Пътнически самолет се разби в Украйна, подозират тероризъм

Малайзийски пътнически самолет се разби в Източна Украйна, отнемайки живота на всичките 298 души на борда, предава Ройтерс. Основната версия за инцидента, лансирана от американските служби, е терористичен акт от страна на украински сепаратисти. Засега обаче няма доказателства, които да подкрепят тази теория, което стана причина световни лидери да изискват детайлно разследване на случая.

Малайзийски пътнически самолет серазби в Източна Украйна, отнемайки живота на всичките 298 души на борда,предава Ройтерс. Основната версия за инцидента, лансирана от американскитеслужби, е терористичен акт от страна на украински сепаратисти. Засега обаченяма доказателства, които да подкрепят тази теория, което стана причинасветовни лидери да изискват детайлно разследване на случая.

Полетът MH17 на Малайзийските авиолинии пътувал от Амстердам за КуалаЛумпур. По официални данни, самолетът Боинг 777 се разбил на около 40 км. отграницата на Украйна с Русия, в близост до Донецк. На борда е имало общо 298души – 283 пътници и 15 души екипаж. Данни за оцелели няма.

Премиерът на Австралия – Тони Абътподкрепи тезата на САЩ, изисквайки Москва да отговори на някои въпроси относнопро-руските украински сепаратисти, за които се предполага, че стоят зад инцидента.Другата теория за причините за катастрофата са техническа неизправност и другтип въздушен инцидент.

На борда са пътвали 154 холандци,28 малайзийци, 27 австралийци и други. Холандия обяви ден на национален траур.Междувременно се очакват данните от двете черни кутии на борда да хвърлят светлина върху инцидента.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега