Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пътничка от Беларус е двумилионният пътник на летище Бургас

Пътничка от Беларус е двумилионният пътник на летище Бургас

Вчера на летище Бургас с полет от Минск на авиокомпания „Белавиа“ кацна двумилионният пътник за 2014 гoдина. Тя се казва Надежда Макаревич и пристигна заедно със съпруга си Юри Абражевич и двете им деца Константин и Екатерина. Надежда в момента е домакиня и се грижи за децата, а Юри работи като юрист. Тя е за четвърти път в България, като преди е посещавала гр. Приморско, а този път ще отседне в к.к Слънчев бряг.

Вчера на летище Бургас с полет от Минск на авиокомпания „Белавиа“ кацна двумилионниятпътник за 2014 гoдина. Тя се казваНадежда Макаревич и пристигна заедно със съпруга си  Юри Абражевич идвете им деца Константин и Екатерина. Надеждав момента е домакиня и се грижи за децата, а Юри работи като юрист. Тя е зачетвърти път в България, като преди е посещавала гр. Приморско, а този път щеотседне в к.к Слънчев бряг.

Специалнитегости бяха посрещнати на самолета от Георги Чипилски – Директор на летище Бургас,д-р Лорис Мануелян - зам.-кмет Община Бургас и представители на авиокомпания„Белавиа“ – фирма "САН-ТРЕЙД" ООД. Семейството получи много подаръци,а в изцяло обновената ВИП зала на летище Бургас разряза специално приготвенатаза случая торта. Като комплимент от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АДВИП гостите получиха още ваучер за безплатно използване на услугите на ВИПзалата при следващо тяхно пътуване. 

Презтази година двумилионният пътник на летище Бургас кацна 3 дни по-рано спрямоминалата година. Към момента летище Бургас бележи 3% ръст на обслуженитепътници от началото на годината до момента. Традиционно най-много са пътуващитеот Русия, следвани от Великобритания и Германия. 

Над119 428 пътници от Беларус са обслужени на летище Бургас от началото нагодината до момента. Броят им бележи ръст от 80 % спрямо същия период презминалата година. Авиокомпания„Белавиа“, с която днес кацна двумилионният пътник изпълнява чартърни полети отМинск, Гомел и Брест (република Беларус) до летище Бургас и обратно.

Презтози сезон най-много пътници за 24 часа на летище Бургас са обслужени на 25 юли– 37 693 пътници. Първите три дестинации с най-много пътници през тази годинаса Москва, Минск и Санкт Петербург. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега