Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пуснаха Бойко Борисов от ареста, той нарече случилото се "брутално" (ВИДЕО)

Пуснаха Бойко Борисов от ареста, той нарече случилото се "брутално" (ВИДЕО)

"Гадно, брутално, върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряме с децата, влизат цивилни, униформени, поемни лица. Разтършуваха цялата къща", това бяха първите думи на Борисов след освобождаването му. По думите му не е имало никакво обвинение срещу него.

Освободиха Бойко Борисов от ареста. Той нарече случилото се "брутално". Посрещнаха го депутатите на ГЕРБ и членове на партията със скандирания "Бойко" и "Победа". Заедно с него бяха освободени и пиарката му Севделина Арнаудова, и бившият финансов министър Владислав Горанов. Припомняме, че тримата бяха задържани снощи и прекараха нощта в ареста.

"Гадно, брутално, върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряме с децата, влизат цивилни, униформени, поемни лица. Разтършуваха цялата къща", това бяха първите думи на Борисов след освобождаването му. По думите му не е имало никакво обвинение срещу него. 

"След като разтършуваха всичко - установиха, че няма нищо. След като подписахме протокол реших, че си тръгват. Те обаче казват - трябва да Ви задържим", разказа Борисов. 

"Взеха ни, докара ни тук и 24 часа седим в килиите и допреди 10 минути нямаше нито един милиционер. Казвам милиционер, защото това вече си е милиция. Точно както беше през 1944 г. - явява се министър-председател, вика полицаи, следователи в неговия кабинет, той се явява свидетел на мафията, на Черепа. Започнаха да пишат, там стоят финансов министър и вътрешен министър, без да имат право. Затова ни викаха и декември. Дойдоха, провериха, постояхме 24 месеца и изстинахме. Яд ме е. Никакви нови въпроси не зададоха", добави той.

В понеделник ще депозираме жалба за извършено длъжностно престъпление от министър-председателя Кирил Петков, заяви по-рано адвокат Менко Менков. Менков коментира още, че е абсолютен произвол образуването на досъдебното производство.Адвокатът обяви, че ще пусне жалба в прокуратурата. 

Публикувахте от Boyko Borissov в Петък, 18 март 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега