Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Путин: Операцията в Украйна върви по план

Путин: Операцията в Украйна върви по план

Според него нищо в Русия не налага въвеждането на военно положение, тъй като то се обявява само в случай на външна агресия

Руският президент Владимир Путин заяви, че така наречената от Русия "специална операция" в Украйна върви по план и работата по унищожаването на украинската военна инфраструктура е почти завършена, съобщи БНР. Той повтори, че целта на Русия е да защити рускоговорящото население в Източна Украйна, както и да "демилитаризира и денацифицира страната". Украйна трябва да има неутрален статут, подчерта Путин.

Според него нищо в Русия не налага въвеждането на военно положение, тъй като то се обявява само в случай на външна агресия. "При нас няма такова нещо и да се надяваме, че няма да има," подчерта Путин. Руският държавен глава сравни западните санкции срещу Москва с обявяване на война и предупреди, че страните, които обявят зона без полети над Украйна стават участници в конфликта. Даването на неутрален статут на Украйна е важно, за да се предотврати присъединяването на тази страна към НАТО, посочи още Владимир Путин.

Той подчерта, че последствията от конфликта между Русия и НАТО, който може да възникне, ако Украйна се присъедини към тази организация, са ясни за всички. Ако Украйна е страна от НАТО, то в съответствие със споразумението, всички останали членове на алианса трябва да я подкрепят в случай на военен конфликт, обясни Путин.Той също така отбеляза, че Украйна може да се опита да си върне Крим и тогава Русия ще трябва да воюва с целия алианс."Мисля, че последствията са ясни за всички", добави руският президент.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега