Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Путин: Само болен човек би си представил, че Русия ще атакува НАТО внезапно

Путин: Само болен човек би си представил, че Русия ще атакува НАТО внезапно

Само болен човек може да си представи, че Русия ще атакува НАТО внезапно. Това заяви руският президент Владимир Путин, предава Фокус, позовавайки се на РИА Новости.

Само болен човек може да си представи, че Русия ще атакува НАТО внезапно. Това заяви руският президент Владимир Путин, предава Фокус, позовавайки се на РИА Новости.

„Що се отнася до опасенията на някои държави по повод агресивни действия на Русия – мисля, че само болен човек, и то в съня си, може да си представи, че Русия ще нападне НАТО изведнъж“, заяви Владимир Путин преди визитата си в Италия.Той допълни, че в някои държави „спекулират със страха в отношенията с Русия“, тъй като това „им помага допълнително: или във военен план, или в икономически, финансов , или какъвто друг им е необходим“.

Русия и САЩ ще останат съюзници в борбата срещу неразпространението на оръжия за масово поразяване (ОМП) и борбата срещу тероризма, заяви Путин.„Ние сме не само партьори, но и бих казал съюзници по въпросите за нерапространение на оръжия за масово поразяване. Ние безусловно сме съюзници и в борбата срещу тероризма. Имаме и други области на сътрудничесвто“, отбеляза Путин като добави, че има много въпроси, „над които продължаваме да работим съвместно“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега